Goede doelen

Zondag 4 februari waren de meiden van Svij MO15 te gast bij Business Boxing Haarlem voor een intensieve boks work-out onder professionele leiding van Hannes en Jessy Schneider. Vaders, moeders, broertjes, zusjes en vriendinnetjes hebben een vol uur staan knallen voor het goede doel. Na een stevige warming up werden er diverse stoot technieken geoefend, tussendoor afgewisseld met conditie- en krachtoefeningen en zelfs extra opdrachten wanneer er in de wedstrijdelementen verloren werd.

Door de enorme belangstelling en het grote aantal deelnemers is er een fors bedrag bij elkaar gebokst. Tevens heeft VV Svij aangegeven dit initiatief enorm te waarderen en doneert een fantastisch mooi bedrag namens de club. De meiden is gevraagd om zelf en gezamenlijk het goede doel vast te stellen. De opbrengst is gedoneerd aan de Nierstichting Nederland.

 

Zondag 4 februari heeft Business Boxing Haarlem een hele leuke boks-clinic mogen verzorgen voor de mannen van J0-15 SV Alliance`22 uit Haarlem. De opbrengst van deze clinics hebben we in overleg met het team van Alliance`22 gedoneerd aan de Johan Cruyff foundation. Onder toezien van de trainer hebben we gewerkt aan bokstechniek en conditie. Aan de reacties achteraf gemerkt dat de missie is geslaagd.