Evenementen

Boxing & Food & Soul

Vecht niet langer tegen jezelf maar zet je persoonlijke kracht in en overwin!

Op 20 januari organiseert Business Boxing Haarlem in samenwerking met het EigenFundament (Persoonlijk leiderschap) en voedingsdeskundige Deborah het unieke evenement Boxing & Food & Soul. Het uitgangspunt van deze dag is PLEZIER beleven in een ontspannen sfeer, dit in combinatie met aanbod van workshops die je persoonlijke ontwikkeling op de verschillende leefgebieden ten goede gaat komen. Met recht een unieke kans om in 2019 een frisse start te maken en samen met ons te werken naar het waarderingscijfer 9 voor geluk. Doe je ook mee?

De opbrengst van dit evenement komt in zijn geheel ten goede aan het jongeren programma Fight 4 Your Future. Het programma Fight 4 Your Future( www.fight4yourfuture.nl ) is er op gericht om jongeren tussen 16 en 27 jaar handvatten aan te reiken om hun leven duurzaam een positieve richting te kunnen geven. Dit doet Fight 4 Your Future door het aanbieden van cognitieve en fysieke trainingen en begeleiden ze jongeren op het sociale vlak. Dit programma wordt ondersteund door het Oranjefonds in het project Meer Kansen Voor Jongeren.

Het evenement gaat plaatsvinden Op de locatie van Stichting de Baan.
Adres: Nauwe Geldelozepad 17, 2012 EV Haarlem. U word hier om 10:00 verwacht. De kosten voor het evenement bedragen €50, – PP. Aanmelden kan via businessboxinghaarlem@gmail.com, of via PB bericht op onze pagina.

Boxing:
De Bokstrainingen van Business Boxing Haarlem( www.businessboxinghaarlem.nl) worden vol passie gegeven door Hannes en zijn erop gericht om vooral plezier te maken, we zijn van mening dat dit de basis is voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Soms is het goed om buiten je comfort zone te treden en de kaarten opnieuw te schudden! In de boksring is iedereen gelijk en behandelen we elkaar met respect. Het is de perfecte setting om te werken aan persoonlijke vorming, team building en competenties. Elkaar ontmoeten op een andere manier en verleg gezamenlijk de grenzen. Je kunt meer dan jezelf denkt!

Food:
Deborah is niet alleen een ervaren voedingsdeskundige, maar heeft ook de nodige kennis om je te vertellen hoe je een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel kan zetten, maar ook hoe je dit moet bereiden. Veel mensen hebben het goede voornemen om gezonder te gaan eten en leven in het nieuwe jaar. De meeste mensen weten wat gezond eten en leven inhoudt maar leven dit niet daadwerkelijk na. We willen je laten zien hoe je dit kan bereiken op een eenvoudige manier. Doormiddel van deze workshop over gezonde voeding willen we iedereen bewust laten worden van je eigen voedingsgewoonten. Hoe krijg je een goede balans tussen energie-opname en energieverbruik, ook wel gewichtsbeheersing? In deze workshop leggen we je uit wat de snelle en langzame koolhydraten met je lichaam doen. Waarom is gezonde voeding zo belangrijk en hoe kan je zelf stapsgewijs je doelen behalen. Daarnaast leren we je hoe je etiketten op voedingsmiddelen kunt lezen en dit kan toepassen in je dagelijkse routine.

Soul:
Pauline en Patrick van EIGEN Fundament( www.eigenfundament.nl) laten zien hoe je op weg kunt gaan naar een 9 voor succes en geluk. Je maakt kennis met de grondbeginselen van geluk. Welke drijfveren van de mens leiden tot een gevoel van geluk en ongeluk? We gaan aan de hand van eigen voorbeelden en ervaringen inzicht krijgen in hoe positieve en negatieve situaties, ervaringen en relaties ontstaan. Voor de liefhebbers gaan we heel kort de diepte in en raken de ziel. Ook stippen we kort het belang van focus en bewustzijn aan. We sluiten af met een samenvatting hoe je de grip op je leven krijgt of verder kunt verstevigen. Aan het einde van de dag zijn we voor de liefhebbers beschikbaar om specifieke situaties en problemen te bespreken. Goed nieuws: geluk is namelijk een keuze.

We zijn enorm trots dat we dit unieke evenement mogen organiseren en je mee mogen nemen naar het creëren van bewustwording van een stukje persoonlijke ontwikkeling. Geef je snel op, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vriendelijke groet Deborha & Pauline & Patrick & Hannes